Våre instruktører

Våre engasjerte instruktører er her for å gi deg variert og effektiv trening. For best treningseffekt anbefaler vi å trene ulike gruppetimer. Alle timene kan tilpasses i nivå og intensitet, så ikke nøl med å teste ut hva som kan passe for deg.

Anette Meiltoft 

Anette har en helhetlig treningsfilosofi, og er opptatt av helsefremmende og kvalitativt god trening for kropp og sjel.

Hun er, i tillegg til dansepedagog og Daglig leder på Danseverket, også sertifisert Pilates instruktør fra The Room, sertifisert gruppetreningsinstruktør og utdannet innen Yoga: 200RYT Vinyasa Yoga, 100RYT Deva Yoga, 30 timer Yin Yoga og Yoga Shred (HIIT intervall).

Anette har vært med å utvikle Treningsvekets BaSE-konseptet hvor Balanse, Styrke og Energi er i fokus, og er oppretter av «rom for yoga»; et eget yoga-studio/facilitator som samarbeider tett med TV/DV.

Timetyper på Treningsverket:
Yoga (ulike former)

Camilla Haugo

Camilla er utdannet danser og pedagog, samt sertifisert treningsinstruktør for ZUMBA. Hun jobber også med BaSEkonseptet på Treningsverket. Camilla kom inn i treningsteamet høsten 2015 og har siden da spredt danseglede gjennom ZUMBA til våre kunder. Hun har videre sertifisert seg i Catslide®, kjerne og styrketrening med sklimatter, og STRONG® by Zumba der styrke av kroppen med egenvekt og til synkronisert musikk er fokus. Camilla er med på fredags- og lørdagsmiks på Treningsverket

Timetyper på Treningsverket:
Zumba®
Catslide® og Catslide circuit®
STRONG by Zumba®
BaSEBosu

Susanne Ringstad Samarbeidspartner/ Susannes Trening:

Susanne jobbet som sykepleier frem til 1999. I 1995 tok hun gruppetreningsutdannelsen S.A.F.E. i Stockholm. Siden den tid har hun både jobbet på Økern sol og trim og som salansvarlig på Sats Lillestrøm. I  2002 jobbet hun deltid på Nittedal legevakt samtidig som hun fortsatt hadde timer på SATS Lillestrøm. Sommer 2007 utdanner hun seg til Personlig trener ved Norges idrettshøyskole og har jobbet som personlig trener ved SATS Lillestrøm i 6 år.

Susanne har  22 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Hun har undervist i forskjellige konsepter i sats-kjeden. Hun har også holdt kurs i livstilsendringer for medlemmer. Hun er selv kurset i slynge, kosthold, kettlebells, løpekurs og mor/barn. I 2013 startet Susanne for seg selv og driver nå Susannes Trening i lokalene til Treningsverket.

Timer på Treningsverket:
Step styrke
SOMA MOVE®, SOMA MIND® og SOMA Slow®
BaSE™ Puls & styrke                                                                              Crosstraining
Puls, løpstyrke og mage/rygg
Godt Voksen

Line Joten

Line Joten gikk på Danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en Bachelorgrad i Dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger (2012-2016). Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet med danseundervisning ved Storøya Skole samt holdt danseworkshops i Hedmark og i Oslo. Som danser er Line medlem av dansekollektivet KOLLEKTIVNI som har utspring fra Stavanger, der hun nylig var med som danser i forestillingen«Evolution made me superior.» Fra å være en del av vårt team på Danseverket skal Line nå fullføre treningssertifiseringer våren 2018 for å bli en del av Treningsverket i Nittedal!

Timetyper på Treningsverket:
Krønsj® Move og Funk
Piloxing®
BaSE™ Core & pilates

Mira Hopland

Mira Hopland er utdannet danser og pedagog fra Bårdar (2005-2006) og Norges Dansehøyskole (2006-2009) Siden 2008 har hun virket som treningsinstruktør ved ulike sentre i Oslo. Hun har instruert stretch, yoga, styrke, kondisjons og bevegelsestimer og er sertifisert innen blant annet aerobic, step, corebar, Catslide, Krønsj og BodyART. Etter mange år med yogapraksis tok hun i 2014 yogasertifisering (RYT 200) i Hatha Yoga. I 2015 tok hun et sertifiseringskurs i UnaioFlow med grunnleggerne bak Yoga Uniao og Joy Yoga.

Siden 2012 har Mira vært tilknyttet Krønsj og er både instruktør og timeutvikler for Krønsj utviklingssenter i Oslo. Hun elsker å formidle gleden av å bevege seg sammen- og drives av denne gleden enten det er innen dans, aerobic,styrke eller yoga. Hun heier på alle dynamiske, lystbetonte og funksjonelle bevegelsesformer som både tilfører oss noe positivt og som utfordrer kropp og sinn.

Timetyper på Treningsverket:
Krønsj® Mix
Yoga Flow

Lise Kornbakk

Lise er en typisk treningsnarkoman. Har trent hele livet, spilt og trent håndball. Trent styrke og ulike gruppetimer siden hun avsluttet «håndballkarrieren» i 2000. Hun er stort sett med på alt som har med fysisk aktivitet og trening å gjøre. Prøvde CrossFit i 2012 og ble bitt av basillen i løpet av de 5 første minuttene. Gjennomførte intro kurs i CrossFit i april 2012, deltok på mentalt kurs holdt av Greg Amundson for CrossFit Inc i 2012, og reiste til Barcelona i 2014 for å sertifiseres som CrossFit Level 1 Trainer. Lise har i ettertid deltatt på kettlebellkurs, olympisk vektløfting og strongmankurs på ulike CrossFit sentere for å lære mer og få mer fokus på teknikk.

CrossFit er en treningsform som er bygget på elementer fra høyintensiv trening, vektløfting, spensttrening, styrkeløft, turn, kettlebelltrening, calisthenics (trening med egen kroppsvekt), strongman og mange andre øvelser.

Lise mener at man alltid skal overraske kroppen, trene variert og ha det gøy på trening. Hun har troen på felleskap og motivasjon – for å få frem det lille ekstra i hver økt. La deg inspirere, du klarer mer enn du tror. Lise flyttet til Nittedal i 2019, er egentlig nordlending men flyttet til Oslo i 2008. Lise trener mest av alt fordi hun selv mener dette er den beste medisinen mot det meste, hun planlegger dessuten å delta på halvmaraton og flere hinderløp i 2020.

Timetyper på Treningsverket:
Styrke

Camilla Wang Pettersen (gjesteinstruktør)

Camilla Wang Pettersen har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen og jobber som dansepedagog og kontorleder på Danseverket. Hun har undervist Yoga på Treningsverket siden 2007 med noen barsel opphold. Camillas BASE-yoga er basert på Ashtanga Yoga der sekvensen av stillinger knyttes sammen med pust og bevegelse.

Timetyper på Treningsverket:
BaSE™ Yoga

Ingrid Heggeblom Moberg (gjesteinstruktør)

Ingrid har en bachelor i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (Nå: Norges Dansehøyskole). Hun har arbeidet som gruppetreningsinstruktør siden 2010 hvor hun har sertifisering i Krønsj-timer, Catslide og TRX. I tillegg har hun en «200 hours Yoga Teacher Training» fra 2011.

Timetyper på Treningsverket:
Krønsj® Move
BaSEYoga

Carina Linderoth (gjesteinstruktør)

Carina er en energisk treningsinstruktør med base i Larvik men kommer opprinnelig fra Nittedal. Hennes bakgrunn er blant annet dans som hun har drevet med helt siden barndommen. Hun har videre jobbet som danselærer for barn og ungdom i flere år og satser nå for fullt på dans og trening. Carina er blant sør-Norges mest populære zumba instruktører og skal blant annet ha klasser på Oslofjord Convention 2018 med Team Zumba Zin. Carina er lidenskapelig opptatt av at trening skal være gøy, så latter og smil sitter løst på hennes timer. Hun lager kule koreografier til sine klasser som er lette å følge!

Timetyper på Treningsverket:
Zumba®

Silje Marie Rosenlund (gjesteinstruktør)

Silje har vært aktiv hele livet og er lidenskapelig opptatt av å skape glede, motivasjon og mestring gjennom musikk og bevegelse. Trening skal være noe man gleder seg til, ikke noe man tvinger seg til. Silje har danset siden hun var 5 år, og har over 8 års erfaring som instruktør i showdans. Hun er og har vært intruktør hos Myrens Sportssenter på Torshov i over 2 år i Step/styrke, Zumba, Krønsj Move og Pulse Rythm. Silje er født og oppvokst i Nittedal, og gleder seg veldig til å være gjesteintruktør hos oss på Treningsverket!

Timetyper på Treningsverket:
Latin Dance Fusion
Step Styrke

Anna Granli (gjesteinstruktør)

Anna bor på Stovner i Oslo og har sin bakgrunn fra dansen som hun har drevet med siden hun var 4 år. Det har gitt hun en bred erfaring og hun har kjennskap til dansestiler som klassisk ballett, jazzdans, hiphop, afrobeats, afrohouse, dancehall og Bollywood dans. I tillegg går Anna nå (våren 2018) siste skoleår på danselinjen på Edvard Munch videregående skole med fordypning i streetdans. På fritiden er Anna aktiv utøvede danser samtidig som hun er gruppeinstruktør i Zumba og Bodybalance hos Fresh Fitness Skårer.

Timetyper på Treningsverket:
Zumba®
Bodybalance®

Lene Hafstad (gjesteinstruktør)

Lene er utdannet ved Statens balletthøgskole og har jobbet som danser og dansepedagog i mange år.

Har siste 10 årene vært Pilates instruktør ved Elixia og jobber til daglig som leder for PRODA profesjonell dansetrening.
Timetyper på Treningsverket:
BaSE™ Flyt med Pilates Fokus