Samarbeidspartnere

Vi på Treningsverket samarbeider med ulike aktører som bidrar til å forsterke vår treningsfilosofi- Helhetlig og balansert trening for alle. Disse aktørene bringer treningstimer med god kvalitet og treningseffekt.

Susannes Trening

Samtidig som vi har Susanne som instruktør hos oss, arbeider hun også som personlig trener, og holder blant annet egne løpegrupper og treningstimer for godt voksne. I tillegg gir hun deg veiledning og råd for egentrening i sitt treningsrom som er i våre lokaler. Er du interessert i løpegrupper, PT-timer eller egentrening hos oss kan du ta direkte kontakt med Susanne på susannestrening@gmail.com. Dersom du er interessert i både våre saltimer og egentreningen, kan du sende oss en bestilling på FULL PAKKE medlemskap som inkluderer dette. Les mer om våre medlemskap HER

Rom for yoga

Anette Meiltoft er også instruktør hos oss. Høsten 2018 har hun fordypet seg og tatt utdannelse innen Yoga. Yogaens praksis og filosofi supplerte en allerede stor lidenskap og dedikasjon til helse og nærvær for Anette. Og dette har resultert i fantastiske kurs under navnet Rom for yoga. Vårt samarbeid gir Treningsverkets ordinære og FULL PAKKE medlemmer 20% rabatt på alle hennes kurs. Gjensidig får Rfy medlemmer 20% på klippekort hos Treningsverket. Dette er en fantastisk mulighet for deg som liker å praktisere mer yoga og inkludere det i ditt liv. Er du interessert i dette, kontakt Anette på mail, post@romforyoga.com. Du kan også lese mer på hennes hjemmeside og følge med på hennes «live» kalender der.