Personvernerklæring

Personvernerklæring for Treningsverket i Nittedal. Organisasjonsnummer 994317377. (En del av Danseverket i Nittedal).

I forbindelse med GDPR har vi på Treningsverket i Nittedal tilpasset og forenklet vår personvernerklæring. Her kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke typer opplysninger det gjelder. Samt hvilke kontaktpunkt vi har for opplysningene internt i vårt system. Treningsverket i Nittedal deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hva slags persondata samler vi inn og hvor blir det lagret
Vi samler inn og lagrer relevante personopplysninger vi trenger for å kunne behandle og betjene deg som kunde. Dette innebærer navn og epostadresse som vi bruker til å kunne sende deg faktura, og nyhetsmailer. Dersom du deltar på prøvetime hos oss registrerer vi også informasjon om hvilke kurs/klasse du deltar på. Utover dette har vi ingen registrering av dine bevegelser hos oss. Vi samler derfor kun inn de persondata vi trenger for å utføre de tjenestene du etterspør.

Vi bruker følgende samarbeidspartnere for å kunne levere tjenester til våre kunder:
Conta.no som er vårt faktureringsprogram. Mywebhost.no som er vårt epostprogram samt WordPress.org som er vår hjemmeside. Dine data blir lagret på deres datasystemer/databaser. Disse ligger på sikre servere bak brannmurer. Hos noen av våre samarbeidspartnere kan det også lagres informasjon om hvilken netttilgang og nettleser som er brukt.

Kontakt oss
Dersom du har du spørsmål om personopplysninger, eller vil du avregistrere deg fra våre nyhetsmailer kan du kontakte oss på e-post post@treningsverket.com.

Ønsker du at Treningsverket i Nittedal skal rette eller slette dine data, eller ønsker du å få utlevert dine personopplysninger lagret av oss? Ta kontakt per e-post.

Sist revidert: 04.08.2018