Påmelding hos oss

Hos oss har vi nå påmelding via Facebook på noen av våre timer.

Vi vil allikevel minne om at alle timer på gjeldene timeplan blir gjennomført selv om det ikke er et event og påmelding på Facebook, og disse timene er det bare å møte opp på:-D

Når du kommer på timer ber vi deg gi beskjed til instruktøren om du har fast medlemskap eller klippekort slik at instruktøren selv kan ordne med dette fra kortboksen. Har du klippekort via Vipps må du vise at du har klippet det på vei inn på timen.

Hvorfor har vi påmelding kun til noen timer?

  • Vi ser det som nødvendig å begrense antall deltakere på de timene med mest bevegelse i rommet pga covid-19. Derfor har vi påmelding kun til timetypene Zumba, Strong og Krønsj- 15. plasser.
  • Vi har også etablert en ny timetype denne høsten på torsdags morgen: Styrke med Lise. Der har vi event og påmelding inntil videre for å sikre deltakere, og for at folk kan oppdage timen.
  • Vi samarbeider med Rom for yoga som holder våre yoga timer og de har påmelding via egen app på alle sine timer nå. Vi du på yoga timer? Finn ut mer HER

Hvordan sikrer du deg plass på de timene med booking, og hvordan får du beskjed dersom det blir ledig?

  1. Gå inn på Facebook og sjekk ut Treningsverkets arrangement.
  2. Klikk deg inn på den timen du ønsker å få plass på og klikk deg helt til den datoen du ønsker. Der kan du velge SKAL, men er det 15 stk på skal må du heller trykke interessert. Når du er som interessert vil du få alle oppdateringer på eventet dersom noen skriver at de ikke kan.
  3. VIKTIG: Kan du ikke komme og timen er full inkludert deg? Trykk deg av skal OG skriv det på eventet så andre kan ta din plass.
For at din påmelding på våre timer skal være mest mulig forutsigbar vil vi ikke «velge ut» hvem som har plass på timer (fom 27.08.20) Du vet selv om det var 15 påmeldte før deg eller ikke.
 
Vi har måttet poste bilde for de som kan komme de siste ukene pga flere enn 15 har trykket skal.. Men vi opplever at det blir urettferdig og oppmøtet kan endre seg.
 
Nå fremover forventes det at du selv har overblikket, og når du meldte deg på, sjekket du om det var plass til deg eller ikke.