Hvem er vi

Vi er et lokalt treningssenter som tilbyr variert og effektiv gruppetrening i sal. Vi holder til på Rotnes i Nittedal, Skolebakken 5. Her har vi et uhøytidelig og veldig hyggelig miljø. Våre timer holdes i samme lokaler som driver dansekurs for barn og ungdom, og vi tilhører stiftelsen Danseverket.

Danseverket ble startet av Heidi Marian Haraldsen i 1999, da het det Touch of Dance. Dansestudioet har hatt et treningstilbud siden 2005, etter ønske om å kunne ha en egen avdeling med treningstilbud i og for nærmiljøet. Treningsavdelingen endret så navn til «Energi Trening og Helse» i 2007. Deretter har tilbudet utviklet seg enda mer og vi heter nå Treningsverket i Nittedal. 

Gruppetimene drives av profesjonelle instruktører, som har lang erfaring og utdanning innenfor sine felt. De fleste jobber også med tilbudet scenisk dans for barn og ungdom. Du kan lese mer om våre instruktører på nettsiden.

Er du interessert i PT-grupper og PT-timer? Vi samarbeider med Susannes Trening på dette området. Eller ønsker du å fordype deg mer i yogaens verden? Da kan Anette Meltoft og hennes Rom for yoga kurs guide deg på rett vei! Les mer om våre samarbeid og bli medlem info.

Følg og lik oss på facebook for raske oppdateringer og endringer- «Treningsverket i Nittedal».

Vi har et sterkt ønske om å formidle treningsglede, energi og allsidig trening – vår visjon er helhetlig og balansert trening. God trening!

bilde føtter hvitere