Momoyoga app: Booking og betaling.

Vil du trene hos oss?

Det har aldri vært enklere!

👉 Vi har åpnet for betaling av medlemskap via Momoyoga app som nå gir deg full kontroll på når du vil trene hos oss.

Velg et medlemskap eller class pass (klippekort), book timer, og vær aktiv. 👏  Kommer det mnd der du vet du ikke kan trene. Avslutt enkelt ditt pågående medlemskap i appen selv.

ALDRI MER oppsigelse eller bindingstid 😃 og du betaler kun for de månedene DU VET du har tid til å trene- enkelt og greit😘  Mer forklaring følger.

Hvordan komme i gang?

 1. Er du ny? Send oss en mail med din e-postadresse, og vi registrerer deg som kunde i vår Momoyoga app. Deretter får du en velkomst-mail fra Momoyoga med all informasjonen du trenger for å komme i gang.
 2. For medlemmer–> nytt fra 15.03.21: Når du nå skal booke timer vil du bli spurt om å legge til et produkt.
 3. Du kan da velge mellom: Treningsverket medlem pr.mnd, Treningsverket student pr.mnd, STREAMING-kort og Har aktiv Conta betaling. Sistnevnte produkt er kun for studenter eller de av dere som har betalt for trening som utløper senere enn 15.03.21. Vi har også 5, 10, og 20 treningstimer (klippekort).
 4. Velg det som passer deg og gjennomfør registrering av betaling via Pay Pal eller Stripe.
 5. Nå kan du booke deg inn på våre timer som vanlig- GOD TRENING 😀

Klippekort/prøveuke/frisklivs-deltaker

For dere som er på prøveuke, er frisklivdeltaker eller som kun vil kjøpe klippekort/treningstimer har vi også produkter for dere. De fins i appen sammen med de andre produktene. I tillegg har vi lansert flere typer klippekort som passer for deg som ønsker å trene hos oss inni mellom. Alle Klippekort varer i 6.mnd fra kjøpsdato.

Avbookingsregler

Har du booket deg inn på timer med klippekort eller medlemskap ber vi om at du gjør det til vane å booke deg av senest 3 timer før dersom du vet at du ikke kan komme. For lørdagsmiks timen ber vi om avbooking fredager innen kl 19.00.

Dette er viktig fordi:

 • Slik rekker folk på venteliste å få beskjed, samt at instruktøren får et overblikk på om det er nok påmeldte (minimum 2. stk).
 • Dette gjelder for både fysiske- og STREAMING-timer.

For deg med klippekort blir dette ekstra viktig. NB:Glemmer du avbooking vil ditt klipp automatisk bli registrert, og Treningsverket kan dessverre ikke hjelpe deg med det.

 

Automatisk fornying

Din betaling i Momoyoga vil automatisk fornyes inntil du selv stopper den. Vi har satt på en e-post påminner, men er det måneder du ikke kan trene er du selv ansvarlig for å stoppe trekket i tide!

 

Stoppe eller avslutte medlemskap?

 1. Gå inn i appen på konto (øverst til høyre) og velg rediger profil.
 2. Åpne strekmenyen og velg ditt navn.
 3. Velg min timeplan og deretter finner du ditt medlemskap som du kan redigere.
 4. Når du fullfører endringen får vi en automatisk mail om dette, og vi iverksetter avslutningen som admin.

Momoyoga i nettleseren: https://www.momoyoga.com/login