Treningsverket i Nittedal

Velkommen til ditt lokale treningstilbud på Rotnes! Du finner oss i Skolebakken 5, 1482 Nittedal. Vi tilbyr variert og effektiv trening for alle. Våre kvalifiserte og engasjerte instruktører gir gruppetreningstimer med godt humør og skikkelig treningseffekt. 

Vi samarbeider med Susannes Trening som tilbyr egentrening i studio med møller, sykkel, vekter m.m. I tillegg samarbeider vi med Rom for yoga som tilbyr ulike yoga kurs i våre lokaler!

Vi ønsker å tilby noe for alle, og satser derfor på timetyper i bred skala. Vi har alltid gratis prøveuke for nye kunder, samt ulike kampanjer og eventer i gjennom året.

Vi har treningstilbud 10 måneder i året. Vi holder sommerstengt fra midten av juni, hele juli og til midten av august. I ferier og nær sommer- og juleferie har vi alternative timeplaner for variasjon.

Timeplanen for høsten 2020 finner du HER

Ingen av våre timer krever påmelding på forehånd men når vi er berørt av spesielle situasjoner som Covid-19 og dens retningslinjer bruker vi påmelding via Facebook. Ved besøk av gjesteinstruktør eller andre spesielle happenings hos oss lager vi et facebook arrangement for å promotere dette ekstra men man er alltid sikret en plass hos oss.

LIK vår facebookside, så får du oppdatert informasjon hele tiden! Lurer du på noe? Send oss en epost: post@treningsverket.com