Personvernærklæring

Personvernerklæring for Treningsverket i Nittedal. Organisasjonsnummer 994317377. (En del av Danseverket i Nittedal).

I forbindelse med GDPR har vi på Treningsverket i Nittedal tilpasset og forenklet vår personvernerklæring. Her kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger og hvilke typer opplysninger det gjelder.

Treningsverket i Nittedal deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

Hva slags persondata samler vi inn og hvor blir det lagret: Vi samler inn og lagrer relevante personopplysninger vi trenger for å kunne behandle og betjene deg som kunde. Dette innebærer navn, e-postadresse, kortinformasjon (som du selv legger inn) samt historikk for bookede klasser. Dette er nødvendig for registrering av deg som bruker i vårt booking og betalingssystem. Navn og e-postadresse blir også registrert til å kunne sende deg beskjeder. Utover det over nevnte har vi ingen registrering av dine bevegelser hos oss. Vi samler kun inn de persondata vi trenger for å utføre de tjenestene du etterspør.

Vi bruker følgende samarbeidspartnere for å kunne levere tjenester til våre kunder: Momoyoga (booking) og WordPress.org som er vår hjemmeside. Dine data blir lagret på deres datasystemer/databaser. Disse ligger på sikre servere bak brannmurer. Hos noen av våre samarbeidspartnere kan det også lagres informasjon om hvilken nettilgang og nettleser som er brukt.

Kontakt oss dersom du har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: post@treningsverket.com. Ønsker du at Treningsverket i Nittedal skal rette eller slette dine data, eller ønsker du å få utlevert dine personopplysninger lagret av oss? Ta kontakt per e-post.

Sist revidert: 01.04.2023