Samarbeidspartnere

Treningsverket er en underavdeling av Danseverket i Nittedal som holder dansekurs for barn, unge og voksne. Vi deler lokaler, så hos oss er det alltid mye aktivitet:-)

Vi på Treningsverket samarbeider videre med ulike aktører som bidrar til å forsterke vår treningsfilosofi- Helhetlig og balansert trening for alle.

Disse aktørene bringer treningstimer og fasiliteter med god kvalitet og treningseffekt.


Rom for yoga

Rom for yoga er Anette Meiltoft! I tillegg til å drifte et yoga-studio i våre lokaler er hun også instruktør hos oss med ulike Yoga timer.

Høsten 2017 fordypet hun seg, og tok utdannelse innen Yoga. Yogaens praksis og filosofi supplerte en allerede stor lidenskap og dedikasjon til helse og nærvær. Dette har resultert i fantastiske kurs under navnet Rom for yoga.

  • Vårt samarbeid gir Treningsverkets medlemmer 20% rabatt på klippekort hos Rfy.
  • Tilsvarende får Rfy medlemmer 20% på klippekort hos Treningsverket.

Dette er en fantastisk mulighet for deg som liker å praktisere mer yoga og inkludere det i ditt liv.

For booking/påmelding til yogatimen på vår timeplan; send mail til yoga@anettemeiltoft.no slik at du får får tilgang til booking via Rom for yoga.

Er du interessert i mer yoga? Kontakt Anette på mail, yoga@anettemeiltoft.no. Du kan også lese mer på www.anettemeiltoft.no og følge med på hennes virke der.


Susannes Trening

I våre lokaler har vi også et flott treningsrom med apparater og mulighet for egentrening. Dette rommet tilhører Susannes Trening.

Susanne har mange års erfaring som gruppeinstruktør og i tillegg er hun utdannet som personlig trener og sykepleier.

Susannes Trening holder fast treningstimer for godt voksne på dagtid og i perioder tilbyr hun egne løpegrupper. Er du interessert i dette, PT-timer eller egentrening i treningsrommet kan du ta direkte kontakt med Susanne på susannestrening@gmail.com.

Ønsker du å kombinere gruppetrening og egentrening er det også nå mulighet for dette.

  • Vårt samarbeid gir Treningsverkets medlemmer rabattert pris på klippekort hos Susannes Treningsrom.
  • Gjensidig kan treningsrommets medlemmer kjøpe klippekort hos Treningsverket med 20% rabatt.

Samarbeid med Danseverket

Street Voksne er et kort-kurs i samarbeid med Danseverket som arrangerers i bolker på høsten og våren. Man melder seg på via Danseverket hjemmeside.

Dans deg inn i de ulike stilene som fins i hiphop/street kulturen. På dette kurset lærer du å slippe deg løs i dansen gjennom basetrinn og en koreografi som man jobber med gjennom hele kurset. Pedagogen legger opp til masse danseglede og mestring samtidig som man har det gøy ved å bli kjent med kulturens stiler og musikk. Kurset passer for både menn og damer og har et åpent nivå med fokus på nybegynnere.