Momoyoga app

Vil du trene hos oss? 🙋‍♂️🙋‍♀️ Det har aldri vært enklere:

👉 Vi har åpnet for betaling av medlemskap via Momoyoga app som nå gir deg full kontroll på når du vil trene hos oss. Velg et medlemskap, book timer, og vær aktiv. 👏 Kommer det mnd der du vet du ikke kan trene. Avslutt enkelt ditt pågående medlemskap i appen. ALDRI MER oppsigelse eller bindingstid 😃 og du betaler kun for de månedene DU VET du har tid til å trene- enkelt og greit😘  Mer forklaring følger.

Hvordan komme i gang med aktivitet hos oss?
  1. Er du ny? Send oss en mail med din e-postadresse, og vi registrerer deg som kunde i vår Momoyoga app. Deretter får du en velkomst-mail fra Momoyoga med all informasjonen du trenger for å komme i gang.
  2. For medlemmer–> nytt fra 15.03.21: Når du nå skal booke timer vil du bli spurt om å kjøpe et produkt.
  3. Du kan da velge mellom: «Ordinært medlemskap», «FULL PAKKE medlemskap», «Har aktiv betaling via Conta» eller «Klippekort».
  4. Velg det som passer deg og gjennomfør registrering av betaling via Pay Pal.
  5. Nå kan du booke deg inn på våre timer som vanlig- GOD TRENING 😀
Automatisk fornying

Din betaling i Momoyoga vil automatisk fornyes inntil du selv stopper den. Er det en mnd du ikke kan trene er du selv ansvarlig for å stoppe trekket!

For deg med klippekort

Har du booket deg inn på timer med klippekort og ikke kan komme allikevel er du selv ansvarlig for å huske å booke deg av inntil 30 minutter før. Glemmer du det vil ditt klipp automatisk bli betalt, og Treningsverket kan dessverre ikke hjelpe deg med det.

Momoyoga i nettleseren: https://www.momoyoga.com/login