Hva kan du trene hos oss?

Treningsverket tilbyr gruppetimer for alle, (nedre aldergrense er 16 år).

I tillegg samarbeider vi med både Rom for yoga og Susannes Trening som gir deg gode muligheter til å gjøre mer hos oss! Være seg ulike yogakurs eller egentrening i adskilt sal. Finn ut mer om våre ulike medlemskap og muligheter

Våre timetyper varierer mellom konsepttimer og egenproduserte økter vi har tro på!

Vår treningsfilosofi-Helhetlig og balansert trening- står sterkt og gjenspeiler vårt timeplan.

MERK: Vi har påmelding via facebook events på de timene med mye bevegelse i rommet; Zumba, Krønsj og Strong. Dette gjør vi for å kunne sikre god avstand for alle. Det vil i første omgang være max 15 plasser på disse timene. Eventene publiseres søndag 09.08.20 kl 11.00, først for uke 33-39. Vi vil løpende ta evalueringer og vurderinger omkring dette. 

Treningsverket forventer at du ikke kommer og deltar på timer hos oss dersom du selv eller noen i din husstand er syke.

Hva er Soma Move, Pilates og Krønsj? Finn ut mer om dette og hvordan du kan trene smart og variert: HER